dissabte, 21 de novembre del 2009

ENXARXADESALLEIDA

Enxarxadesalleida.org sorgeix de la voluntat del SIED (Seminari Interdisciplinari d’Estudis de les Dones) d'apropar les Noves Tecnologies de la Informació i la Comunicació a les dones de les comarques de Lleida.

Aquest és un portal de trobada per les diferents associacions de dones de les comarques de Lleida i les pròpies dones. Es tracta, doncs, d’un punt de reunió a través d’internet, d’una eina a través de la qual conèixer les altres associacions, les seves activitats i propostes.

A més, enxarxadesalleida.org pretén ser una eina a través de la qual les associacions i les dones es comuniquen entre elles i puguin intercanviar informació i experiències. Això fa que, d’alguna manera, vosaltres construïu constantment aquest espai amb les vostres contribucions.

Amb la voluntat de poder complir una funció difusora d’informació rellevant i d’interès per a les dones, hi trobareu també guies, manuals i recursos que tracten de diverses temàtiques amb repercussions importants en la vida de les dones i que cal que conegueu per fer valer els vostres drets.

Des d’enxarxadesalleida.org, considerem que és cabdal que les dones tinguem accés a aquesta informació sobre la nostra situació al món, la nostra salut, els nostres drets, etc., informació, tota ella, que no sempre se’ns comunica des dels mitjans de comunicació habituals. De la mateixa manera, també considerem essencial fer possible el treball en xarxa de les associacions de dones i donar a conèixer experiències, ja que la unió fa la força.

Enxarxadesalleida.org es planteja, alhora, fer més accessible l’ús de les noves tecnologies de la informació a les dones de les comarques de Lleida. Moltes vegades, veiem molt allunyat de nosaltres l‘ús d’internet i de les noves tecnologies en general, però cal tenir present que aquestes poden ser eines molt útils per fomentar el desenvolupament del territori i també per ampliar les possibilitats laborals i personals de les dones, sobretot en un entorn com les comarques de Lleida, en què, en molts casos, hi ha dificultats de desplaçament i de comunicació entre els municipis.

Finalment, creiem que aquest espai pot contribuir a apropar les dones de Lleida i que l’heu de fer vostre, però per això és importantíssim el vostre esforç de participació i recolzament. Les vostres idees, suggeriments, aportacions tenen un gran valor per donar vida a aquest espai. No desaprofiteu l’oportunitat de donar a conèixer tot el que sabeu, animeu-vos a construir enxarxadesalleida.org a la vostra manera!

Aquest és el vostre espai, sigueu benvingudes!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada